3 producten waarvan ik spijt heb dat ik ze niet kocht

augustus 14, 2018

De laatste tijd zie ik best wel vaak Youtube videos over producten waarvan mensen spijt hebben. Ik wil dit ook doen, maar dan op een positievere manier. Ik wil het graag hebben over de producten die ik graag had willen hebben, maar die ik helaas niet kon bemachtigen. Merken komen met limited edition producten die niet altijd even makkelijk te verkrijgen zijn en daarom wilde ik praten over de 3 producten waarvan ik spijt heb dat ik ze niet gekocht heb!

Allereerst, wil ik het in deze blogpost dus hebben over de producten die ik niet kon kopen omdat ze snel uitverkocht waren of die ik gewoon niet gekocht heb en daar nu spijt van heb. In andere woorden, dit is zeker niet het einde van de wereld maar het is gewoon een leuke blogpost over de dingen waar ik spijt van heb. Natuurlijk kan ik zonder deze producten, maar stiekem hoop ik dat deze producten ooit nog eens terug komen. 🙂

Anastasia Beverly Hills The Master Palette by Mario

De foto is van Temptalia 

Toen dit palette uitkwam, begon ik net meer interesse te krijgen in make-up en kocht ik mijn eerste high-end producten. Bovendien, wist ik toentertijd nog niks over ABH. Ik bedoel, ik kocht en droeg al wel make-up maar ik kon nog niet zo heel veel verschillende merken. Echter baal ik daar nu wel een beetje van, wist ik maar al van ABH! Ik vind dit palette namelijk prachtig en ik vind het jammer dat ik deze niet in mijn collectie heb. Daarnaast vind ik dit ook gewoon een heel mooi herfst oogschaduw palette. De kleuren zijn aan de warmere kant en dat vind ik mooi. Jammer dat ik de kans niet had om deze te bemachtigen!

 

Kylie Cosmetics Birthday Collection 2016 Créme Shadows

De foto is van Kylie Cosmetics

Rond deze tijd (zomer 2016) kocht ik mijn eerste producten van Kylie Cosmetics en ik was er echt meteen al gek op (en dat ben ik nog steeds). Desondanks, besloot ik om de Créme Shadows van haar limited edition 2016 verjaarsdagscollectie over te slaan. Ik dacht dat dit niet echt mijn ding was maar ik heb spijt! Beide Créme Shadows vind ik echt heel mooi en ik denk dat het je look echt een extra mooie uitstraling kan geven. Hopelijk maakt Kylie in de toekomst meer van dit soort oogschaduws!

 

MAC Cosmetics Holiday 2017 collection

De foto is van Allure

Ten slotte wilde ik heel graag een aantal producten van de MAC Cosmetics Holiday 2017 collectie maar ik greep mis. De producten gingen in de verkoop toen ik op mijn werk was en toen ik eindelijk tijd had om de producten te kopen, waren ze natuurlijk al weg. De verpakking trok me het meest, want het is echt prachtig! Als ik iets had kunnen kopen, was ik voor 2 lipsticks gegaan en een highlighter. In ieder geval, ik hoop dat ik dit jaar meer geluk heb!

Terugblik

Ik denk dat er nog veel meer producten zijn (die ik nu even niet kan bedenken) die ik helaas gemist heb. Echter, de meeste van deze producten vergeet je toch wel weer omdat je ze eigenlijk niet mist. Uit eindelijk is het ‘gewoon maar’ make-up en dat is het leuke eraan. Misschien heb je het gevoel dat je wat mist, maar uit eindelijk vind je/komen er vergelijkbare producten uit of juist wel producten die je nog liever wilt hebben. Krijg alsjeblieft niet het gevoel dat je iets mist, er komen altijd wel meer nieuwe producten en je kan ook best prima zonder die bepaalde producten. 🙂

Hopelijk tot de volgende keer loves,

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post