Anastasia Beverly Hills: Norvina palette

augustus 4, 2018

Ik volg Norvina nu al best wel een tijdje, omdat ik vind dat ze een leuke en spontane persoonlijkheid heeft en ik vind haar kijk op de beauty industrie heel goed. Ik vind haar echt gepassioneerd wat betreft make-up. Toen zij bekend maakte dat ze met een palette kwam, wist ik meteen dat het er fantastisch uit zou zien. Zodra ik het palette zag was ik verkocht en heb ik hem zo snel mogelijk gekocht. Tijd om mijn mening erover te geven!


Allereerst, om eerlijk te zijn lag mijn verwachting best wel hoog wat betreft dit palette. Dat komt omdat ik weet dat Norvina niet zomaar een palette op de markt brengt en ze zelf ook hoge verwachtingen heeft. Ik vind dat de kleuren in het palette perfect bij haar passen! Het is een koeler palette wat ik heel erg waardeer, omdat de laatste tijd er vooral veel warme palette uitgebracht worden. Het was dus wel eens tijd voor wat anders! 🙂

Paars is één van m’n favoriete kleuren dus ik vind de verpakking alleen daarom al heel mooi. Zoals altijd bij de paletten van ABH, is ook deze weer van zachte velvet achtige verpakking. Zelf vind ik dat een heel luxe gevoel geven. Het enige nadeel hiervan, is dat het wel snel vies wordt dus ik kan me voorstellen dat niet iedereen fan is van deze stoffe verpakking. Het is verder niet heel bijzonder, maar het ziet er simpel en elegant uit. Eigenlijk hetzelfde als Modern Renaissance en Soft Glam bijvoorbeeld, maar dan in een andere kleur. Heel mooi!

Anastasia Beverly Hills Norvina palette

De binnenkant van het palette is echt prachtig! Zoals altijd, komt het palette met een spiegel en een kwast. Ik ben niet zo’n fan van de kwast om eerlijk te zijn. Ik gebruik de kwasten die met de paletten meekomen eigenlijk nooit. Op de spiegel zit een sticker met het ABH logo ter bescherming. Deze kan je er makkelijk vanaf halen en dan heb je een mooie spiegel. Door de spiegel en de kwast is het palette zeker makkelijk om mee te reizen.

Kleur beschrijvingen: 

Dreamer – Metallic pink champagne
Base – Matte eggshell
Summer – Foiled metallic golden topaz
Soul – Matte Wisteria
Wild Child – Duo-chrome frosty pink with magenta shift
Incense – Matte dusty terracotta
Rose Gold – Metallic rosewood
Love – Matte mid-tone cool pink
Celestial – Duo-chrome plum with a violet shift
Volatile – Matte warm charcoal
Dazzling – Cool-tone duo chrome bronze with a violet shift
Eccentric – Matte dark burnt orange
Drama – Duo chrome aubergine with a cool bronze shift
Passion – Matte deep garnet

Ik vind de gevarieerde kleuren en formules in het palette echt super. Je kan heel veel soorten verschillende looks maken met dit palette. Je kan een natuurlijke, zachte dagelijkse look maken of echt een lekkere party look. Dat vind ik echt top aan dit palette! Ik vind het ook echt leuk dat Norvina ervoor gezorgd heeft dat de bovenste rij de metallic, foiled en duo-chrome kleuren zijn en de onderste rij alle matte kleuren.

Hier zijn de swatches van de bovenste rij. De linker foto is met natuurlijk licht gemaakt en de rechter foto is met flitser aan gemaakt. Van boven naar onder: Dreamer, Summer, Wild Child, Rose Gold, Celestial, Dazzling en Drama.
Hoe mooi zijn deze kleuren?! Ik vind ze echt prachtig. Heel gepigmenteerd en ze brachten makkelijk aan. Je de verschillende formules terugzien in de swatches. De roze en de paarse kleuren (Wild Child en Celestial) zijn prachtig! Ik denk dat je deze ook makkelijk naar je werk zou kunnen dragen, want je kan heel makkelijk een natuurlijke/simpele look maken met een klein beetje kleur erin. Top!

Hier is de onderste rij. De linker foto is met natuurlijk licht gemaakt en de rechter foto is met flitser aan gemaakt. Van boven naar onder: Base, Soul, Incense, Love, Volatile, Eccentric en Passion.
Ik moet zeggen dat ik deze kleuren iets meer koeler had verwacht dan dat ze werkelijk zijn. Ik vind dit verder geen probleem, want je kan op deze manier koelere en warmere looks maken wat ook wel weer heel tof is. De kleuren Volatile en Passion waren een beetje vlekkerig toen ik deze aanbracht, maar verder was dit niet zo’n heel groot probleem. Ook in deze rij vind ik de roze en paarse kleuren heel mooi!
De oogschaduws hadden wat fallout toen ik deze in het palette aanraakte en wanneer ik ze aanbracht. Het is zeker niet zo erg als het Subculture palette. Ik denk dat het gelijkwaardig is aan Modern Renaissance.

Product informatie

Het Norvina palette bevat 14 kleuren en wordt verkocht voor €56,05 bij de Douglas (op dit moment is hij nog niet beschikbaar maar ik verwacht dat dat binnenkort wel zo zal zijn). Ook kan je het palette krijgen op de Engelse ABH site, waardoor je geen invoerkosten hoeft te betalen.

Ingrediënten 

Voor de lijst met ingrediënten kun je kijken op www.douglas.nl of www.anastasiabeverlyhills.com / www.anastasiabeverlyhills.co.uk 

Final Thoughts

Ik vind dit een heel mooi palette! De kleuren zijn prachtig, je kan het op vele manieren gebruiken, veel prachtige kleuren en formules, het is goed te blenden en gepigmenteerd. Het enige kleine nadeel is de fallout, maar ik vind het zelf niet zo’n groot probleem.

Heb jij dit palette op je wishlist? Of heb je hem misschien al gekocht? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post