Blog post

Eerste high-end producten die ik kocht

september 18, 2018

Ik dacht dat het leuk zou zijn om een kleine throwback te doen en te praten over de eerste high-end producten die ik ooit heb gekocht! De eerste keer high-end producten kopen is zo’n big deal op dat moment wanneer je nog jong bent en nog niet vaker high-end producten hebt gekocht. Daarom kan ik mij nog steeds goed herinneren welke producten ik kocht. Laten we samen kijken aar mijn eerste high-end products.

Om eerlijk te zijn, denk ik dat ik nog niet zo lang geleden pas mijn eerste high-end products gekocht heb. Ik denk dat het zo’n 2,5/3 jaar geleden is. Ik draag make-up sinds mijn 13e maar voorheen altijd goedkopere producten en zeker geen high-end, wat natuurlijk helemaal prima is. Er is helemaal niks mis met budget producten. Maar ik denk dat iedereen wel dat gevoel herkend van de eerste keer high-end producten kopen. Het voelt gewoon zo tof en je hebt hard gespaard voor het product en dat bij elkaar maakt het speciaal. Laten we mijn eerste producten gaan bespreken.

  • Dimensions de Chanel mascara

Deze mascara kreeg ik voor het eerst toen ik ongeveer 15 jaar was cadeau van mijn moeder voor kerst. Sindsdien is het een soort traditie geworden en krijg ik elke kerst een nieuwe Chanel mascara. Maar er kwam een moment dat ik niet een jaar lang met dezelfde mascara kon doen en dus kocht ik mijn eerste Chanel mascara toen ik ongeveer 18 jaar was. Deze mascara was de eerste Chanel mascara die ik ooit kocht, maar later ben ik de Le Volume de Chanel mascara gaan gebruiken. Deze gebruik ik trouwens nog steeds! Ik kan me nog heel goed herinneren hoe het voelde toen ik voor het eerst de Chanel mascara kreeg. Ik was gek op Chanel, maar ik kon toentertijd nog niks kopen omdat het geld er niet voor had. Dat wist mijn moeder en daarom vond ze het juist een leuk kerstcadeau. Ik was zo blij toen ik het uitpakte en zag dat ik een Chanel mascara had gekregen, ik was er gek op! Dat is ook een reden waarom ik nog steeds Chanel mascaras gebruik.

  • Anastasia Beverly Hills Glowkit Sun Dipped

Dit was mijn eerste highlighter die ik kocht en ik dacht toen dat het zo duur was haha. Ik was verliefd geworden op dit palette en ik wilde het heel graag proberen, dus ik heb ervoor gespaard en het uit eindelijk gekocht. Toen het aankwam was ik zo enthousiast en ik was zo voorzichtig met het palette. Dit was overigens ook de dag dat ik verliefd werd op highlighters en nooit meer het huis uit ben gegaan zonder een glimmende wang haha. Ik heb dit palette nog steeds en ik gebruik hem ook nog steeds. Ik kocht de Anastasia Beverly Hills x NIcole Guerriero glowkit vrij snel nadat ik deze kocht, omdat ik gek was op de ABH glowkit. En nog steeds!

  • Kylie Cosmetics Koko K Lip Kit

Dit was mijn eerste aankoop buiten Europa. Ik had nog nooit iets gekocht uit Amerika en dus was ik super benieuwd en ik weet nog wel dat ik ook best bang was. Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurd tijdens de reis vanuit Amerika naar Nederland. Ik moet zo’n 1,5/2 week wachten op mijn Koko K Lip Kit en dit vond ik verschikkelijk haha, ik was veel te enthousiast om zo lang te wachten. Toen mijn eerste Lip Kit van Kylie Cosmetics aankwam, gelukkig nog heel en helemaal uit Amerika was ik zo blij. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe blij ik was die dag. Daarnaast was ik meteen verliefd op Kylie Cosmetics en is het mijn favoriete merk geworden haha. Kylie Cosmetics was toen vrij recent opgericht en ik heb nooit meer een launch gemist. Ik ben al fan vanaf de start van het merk. Ik heb mijn Koko K Lip Kit nog steeds en ik vind hem nog zo mooi. Het is een prachtige roze nude kleur en ik vind hem heel mooi op mijn lippen staan. Ik denk dat Kylie Cosmetics de beste matte lipsticks heeft!

  • MAC Pro Longwear Concealer

Ik droeg eerst altijd concealer van Essence of Catrice maar ik kan me nog wel herinneren dat ik heel graag iets beters wilde proberen, omdat deze concealers nooit super mooi waren bij mij. Dus ik ben naar een MAC winkel gegaan en ik kocht mijn allereerst MAC product, de Pro Longwear concealer. Ik moest hier toen heel erg aan wennen, maar ik vond hem meteen heel fijn. Ik heb deze concealer zo’n 2 jaar gebruikt en daarna eigenlijk niet echt meer. Het is ondertussen best een tijd geleden dat ik hem voor het laatst gebruikt heb. In de tussentijd heb ik andere concealers ontdekt die ik wat fijner vind. Ik vind deze concealer trouwens ook nog steeds goed hoor.

Dat waren de producten! Vanaf deze momenten ben ik verliefd geworden op high-end producten en ik denk dat de meeste producten die ik nu heb dan ook high-end zijn. Ik ben echt super blij met alle producten die ik heb en ik hou super veel van makeup. Bovendien, wil ik nog even zeggen dat ik niet wil zeggen dat budget proof makeup slecht is, want dat is niet zo. Als je de producten fijn vindt, blijf ze alsjeblieft gebruiken.

Weet jij nog wat je eerste high-end product(en) was? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post