Blog post

Huda Beauty Highlighter palette & Oogschaduw palette

september 8, 2018

Ik heb deze producten gekocht in mei, toen ik in NYC was. Het highlighter palette heb ik de afgelopen maanden al gebruikt maar het oogschaduw palette had ik nog bewaard. Ik vond het namelijk een echt herfst palette en daarom zal ik vandaag beide producten bespreken! Laten we eens gaan kijken wat ik vind van de Huda Beauty highlighter palette & oogschaduw palette.

Al een langere tijd wilde ik graag wat producten proberen van Huda Beauty, nadat ik een hoop goede dingen gehoord had. Ik heb dus uit eindelijk een aantal dingen gekocht bij Sephora. De Desert Dusk palette stond op mijn wensenlijstje, maar ik vond het uit eindelijk te duur. Dus besloot ik op een kleiner oogschaduw palette te kopen, namelijk het Huda Beauty Obsessions palette in Mauve. Zo’n soort palette voelt voor mij echt als een herfst palette en ik vind de kleuren prachtig.

Het andere product wat ik kocht, is het Huda Beauty 3D Highlighter palette in Pink Sands. Ik denk dat dit palette wel in 3 verschillende Sephora’s was uitverkocht, maar uit eindelijk heb ik deze toch nog ergens kunnen kopen gelukkig. In ieder geval, heb ik er zin in om dit product te testen want ik hou van highlighters.

Huda Beauty 3D Highlighter Palette – Pink Sands

Om te beginnen is hier een kijkje naar de verpakking van het highlighter palette. Je kan het niet goed zien op deze foto maar de ogen, de lippen en de highlighter zijn weerspiegelend. Ik vind dat dus echt een leuk detail! Op de achterkant kan je meer product informatie vinden. Over het algemeen vind ik het een leuke verpakking en ook niet veel merken hebben iets wat hier op lijkt.

Omdat ik dit palette al een tijdje in gebruik heb, kan je zien dat ik hem al aangeraakt heb. Sorry dat ik geen perfect, onaangeraakt palette kan laten zien maar ik denk dat er wel paletten zijn die er slechter uitzien haha. In ieder geval, hier is dus de binnenkant van het palette. Ik vind het een goed idee om instructies aan de binnenkant van het palette te zetten, zo hoef je namelijk geen kartonnen verpakking te bewaren of iets dergelijks. Echter moet ik wel zeggen dat ik een spiegel mis, maar het is oké. De kleuren zijn heel mooi en ik vind het prettig dat de namen aan de binnenkant van het palette staan. Het palette bevat 4 kleuren:

  1. Capri (een zacht rozige kleur)
  2. Santorini (een witte zandkleur met een gouden glans)
  3. Azores (een licht gouden kleur met een opaalachtige glans)
  4. Ibiza (een roze kleur met wit gouden glitters)

Hoe gebruik je dit palette?

Dit zijn de instructies volgens Huda Beauty:

  1. PREP: Apply the Melted Strobe as a base to smooth the skin & amplify the light reflecting pearls.
  2. SET: Dab the lightest highlight from cheek to temple to set & bring out the pop.
  3. SCULPT: Apply the darker shade under the cheekbones to add dimension & shape.
  4. FLUSH: Sweep the medium highlight on apples of your cheeks for a healthy glow.

Ik moet zeggen dat ik het palette niet zo gebruik. Het lijkt mij dat je dan wel een extreem glimmende wang krijgt en dat lijkt me niet zo mooi. Nu gebruik ik vooral Santorini als een highlighter en Ibiza als een blush.

Swatches

Van boven naar onder: Capri, Santorini, Azores en Ibiza. De linker foto is met natuurlijk licht genomen en de rechter foto is met flitser genomen. Ik vind de swatches er goed uitzien, maar ik ben niet super enthousiast. De basis kleur Capri is te donker voor me helaas. Ik vind het ook niet fijn om alle kleuren tegelijk te gebruiken, maar los zijn ze zeker goed te gebruiken. Ik vind het mooie kleuren, maar het is niet een palette dat ik heel vaak pak.

Huda Beauty Obsessions palette in Mauve

Zoals ik al zei, heb ik dit palette nog niet gebruikt omdat ik het echt voor herfst weer heb bewaard. Ik zou dit palette ook gebruiken in de winter trouwens. De kleuren geven me een gezellig en warm gevoel, wat ik heel leuk vind. Bovendien passen de kleuren prachtig bij elkaar.

De verpakking is schattig maar niet bijzonder. Ik vind het leuk dat je de kleuren op de voorkant al kunt zien en ik vind de zwarte kleur ook mooi. De achterkant bevat product informatie. Het is een heel klein palette, wat het heel handig maakt om hem mee te nemen als je gaat reizen.

De binnenkant! Ik moet toegeven dat ik het er best raar uit vind zien dat er 1 zo’n lichte kleur in het palette zit, maar ik denk dat dit bedoelt is als basiskleur dus dat is wel weer goed. Ik heb rondgezocht naar namen, maar ik kan nergens wat vinden dus ik denk dat de kleuren geen naam hebben. Dat is verder niet zo’n groot probleem, het is alleen niet zo handig als je wilt uitleggen welke kleur je het over hebt. De kleuren zien er sowieso wel heel erg mooi uit!

Swatches

Ik kan dus niet zeggen welke namen het palette heeft, maar ik heb het palette rij voor rij geswatched en ik ben gestart bij de bovenste rij. De linker foto is met natuurlijk licht genomen en de rechter foto is met flitser genomen. Ik hou zo van deze warme tinten en het bevat echt prachtige kleuren. Ik vind de combinatie van de kleuren heel leuk en de pigmentatie is heel erg goed! Ik heb het gevoel dat de formule van de oogschaduw een beetje anders is dan ik gewend ben, maar ik vind het geen slecht iets. De oogschaduw doet het erg goed, werkt makkelijk. Het palette heeft 3 meer metallic achtige kleuren en 6 matte kleuren. Hierdoor kan je veel verschillende oog looks maken.

Product Informatie

Het highlighter palette bevat 1x 0.26 oz / 7.5g in Capri en 3 x 0.28 oz / 8g in de andere kleuren en de prijs is $45. Wat ongeveer 39 euro is. Het oogschaduw palette bevat 9 x 1.1g en de prijs is $27. Wat ongeveer 23 euro is. Ik heb deze producten gekocht bij Sephora in NYC, maar je kunt ook online bestellen bij Sephora of op de site van Huda Beauty: www.shophudabeauty.com.

Final Thoughts

Ik ben blij dat ik de kans had om deze producten te testen. Echter, ben ik niet super gek op het highlighter palette. Het is een leuk palette maar ik zou nooit alle kleuren tegelijk gebruiken. Het oogschaduw palette is heel erg reisvriendelijk en het bevat prachtige herfst/winter kleuren. Het palette is gepigmenteerd en ziet er goed uit!

Heb jij al wel eens wat van Huda Beauty gekocht? Wat vind je ervan? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post