Blog post

KKW Beauty Classic Blossom Collection Palette & Blush

september 29, 2018

Ik ben de laatste tijd echt gek op alles wat KKW Beauty uitbrengt. De oogschaduwpaletten zien er prachtig uit, de lipsticks zijn top en nu is er zelfs blush! Ik vind dat Kim Kardashian echt goed haar best doet met haar merk. Bovendien, ik kan echt niet wachten om iets te kopen van de Classic Blossom Collection en hier is het!

KKW Beauty bracht als eerste de Classic Collection uit, een collectie met neutrale kleuren en heel erg hoe Kim Kardashian er altijd uitziet. De Classic Collection bevat een palette, 4 lipsticks en 4 lip liners. Laatst heb ik een review geschreven over het palette, een lipstick en een lip liner van die collectie. Je kan die review hier bekijken. In ieder geval, ik was super enthousiast over deze producten.

De laatste tijd heb ik echt wat met roze/berry kleuren en opeens kwam KKW Beauty met de Classic Blossom Collection. Deze collectie is gebaseerd op Kim’s liefde voor cherry blossom bomen. Ik vind de campagne foto’s echt heel erg mooi. Heel vrouwelijks en zo mooi met die bloemen. Vanaf het moment dat ik het palette zag, was ik verkocht. Maar KKW Beauty heeft voor deze collectie ook voor het eerst 3 blushes uitgebracht. Ik vind het echt heel tof dat het merk aan het uitbreiden is. De collectie bevat een palette, 8 lipsticks, 3 lip liners en 3 blushes. Ik vind de lipsticks en lip liners ook heel mooi, maar voor deze review kocht ik alleen het palette en 1 blush. Ook al vind ik alle blushes echt heel mooi, ik wilde eerst eentje uittesten om te kijken of ik de formule fijn zou vinden. Bovendien, denk ik dat Karma ook wel een beetje te donker voor mij zou zijn.

In ieder geval, laten we gaan kijken naar de producten!

Classic Blossom Collection – Grace Blush

Allereerst, hier is de verpakking van de blush. Het is vrij simpel, het heeft de standaard rozige kleur en ook weer de doorzichtige details. Daarnaast is de verpakking vrij klein maar ik vind dat geen probleem. Het is daardoor super reis vriendelijk en de verpakking voelt ook heel stevig. Op de achterkant kan je de naam van de blush vinden.

Hier is de binnenkant van de blush. De kleur vind ik prachtig. Echter, denk ik wel dat deze kleur vooral geschikt is voor lichte huidskleuren. Het is waarschijnlijk iets te licht voor donkere huidskleuren. Maar dat is ook waarom KKW Beauty 3 verschillende kleuren heeft gemaakt, zodat elke huidskleur een geschikte blush heeft.

De blush is een zacht roze kleur met licht gouden parelmoer glans erin. De glans zie je niet zo in de verpakking, het ziet er namelijk zelfs matte uit. Echter, vind ik dat wel positief want ik wil geen glimmende wang (daar hebben we al highlighters voor toch?) dus ik vind het mooi zo.

Swatches

De linkerfoto is gemaakt met natuurlijk licht en de rechter foto is gemaakt met de flitser aan. De blush is makkelijk op te bouwen, wat normaal is voor een blush. Deze hoeft namelijk niet heel gepigmenteerd te zijn, anders krijg je een extreem heftige kleur op je wangen. De kleur vind ik erg mooi en je kan bij deze swatch wel een beetje die parelmoer glans zien. Ik vind het niet echt zichtbaar op het gezicht, maar dat is alleen maar fijn vind ik.

De blush is zeker gepigmenteerd en als je te enthousiast te werk gaat, heb je sowieso teveel blush op je kwast. De eerste keer dat ik de blush gebruikte, dipte ik 3 keer aardig met mijn kwast in de blush en dat was een beetje aan de heftige kant haha. Echter, dit betekent dus wel dat je niet veel product nodig hebt. Dat betekent uit eindelijk weer dat ondanks de blush misschien wat aan de kleine kant is, je kunt er dus toch heel lang mee doen omdat je niet veel product nodig hebt.

Classic Blossom Collection – Het palette

De verpakking is precies hetzelfde als de verpaking van de Classic Collection palette. Ook weer diezelfde zacht roze kleur. Het is een simpel design, heel minimalistisch maar wel een luxe uitstraling. De namen staan op de achterkant van het palette. Ook al vind ik de verpakking heel mooi, is het niet makkelijk om te zien welk palette je pakt als je beide paletten in je collectie hebt. Je moet het palette echt open maken om te zien of je het Classic palette of de Classic Blossom palette hebt.

De binnenkant van het palette is werkelijk prachtig. Ik vind de kleuren echt fantastisch! De kleuren geven me wel een echt herstgevoel, al vind ik dat je dit palette makkelijk het hele jaar door kan dragen. Ook in dit palette zit weer een grote spiegel. Helaas staan aan de binnenkant van het palette niet de namen en ik weet dat veel mensen dat fijn zouden vinden. Hoe dan ook, ik vind het palette er heel mooi uitzien zo!

Kleurbeschrijving

Chi – Matte light pink
Japan – Matte pale baby pink
Baby – Matte light saddle brown
Tree – Matte soft pinky beige
Samurai – Metallic vibrant rose gold
West – Metallic icy rose gold
Cherry – Metallic cranberry
Season – Matte deep purple with purple shimmer
Blossom – Metallic red-brown
Hanami – Matte Burgundy
De namen vind ik leuk, alleen vond ik de namen in het Classic Collection palette leuker, omdat me dat meer deed denken aan de West familie. Ik zie wel wat bekende termen die mij doen denken aan Kim en haar familie en dat vind ik leuk. In ieder geval, over het algemeen vind ik het leuk bedachte namen.

Swatches

De linker foto is gemaakt met natuurlijk licht en de rechter foto is gemaakt met de flitser aan. Van boven naar beneden: Chi, Baby, Samurai, Cherry, Blossom, Japan, Tree, West, Season en Hanami.

Alle kleuren kon ik heel makkelijk swatchen op mijn arm en voelde heel zacht aan. De laatste twee kleuren, Season en Hanami, zijn een klein beetje vlekkerig maar ik vind dat het er op de foto’s slechter uitziet dan in het echt. De metallics zijn zo gepigmenteerd en zo makkelijk aan te brengen, het lijkt net boter. De metallics zijn mijn favoriet. Bovendien werken de matte kleuren ook heel prettig, zijn ook goed gepigmenteerd en doen het ook heel goed. De kleuren in het palette zijn echt prachtig en ik ben zo blij dat ik het palette gekocht heb! De kleuren zijn makkelijk te blenden en je kan heel veel mooie looks maken met dit palette.

De KKW Beauty paletten zijn zeker weten één van mijn faovrieten palette die ik heb. De kwaliteit is onwijs goed en het is echt het geld waard.

Product informatie

  • De blush bevat 3.35 g en kost $18. Omgerekend is dat ongeveer €15,50.
  • Het palette bevat 10 x 1.70 g en kost $45. Omgerekend is dat ongeveer €38,80.

Final Thoughts

Als je nog geen KKW Beauty producten geprobeerd heb, vind ik echt dat het tijd is dat je dat eens probeert! Mijn favorieten producten zijn sowieso de paletten, de blushes en de lipsticks. Echter, alle producten die ik heb van KKW Beauty zijn favorieten van me en gebruik ik vrijwel elke dag. De collectie is echt helemaal top, ik ben gek op deze producten en ik ga zeker weten nog meer producten kopen van deze collectie (en überhaupt van het merk).

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post