Blog post

KKW Beauty Classic Collection palette, Lipsticks en Lipliners

september 15, 2018

Al een tijdje wil ik deze producten en aangezien KKW Beauty een Labor Day sale had, heb ik deze producten dan ook gekocht! Ik heb het Classic Collection palette, Lipstick Peach 2, Lipstick Nude 5 en de lipliners Nude 1 en Peach 2 gekocht. Ik kan in ieder geval niet wachten om deze producten te reviewen!

Ik moet zeggen dat Kim Kardashian’s vibes gelijkwaardig zijn aan waar ik van hou. Ik vind de zacht roze verpakking, de minimalistische uitstraling en de neutrale kleuren prachtig. Zoals je misschien wel weer, draagt Kim eigenlijk nooit fellere kleuren. Meestal draagt ze nude lipsticks en neutrale oog looks. Ik bedoel, dat is precies hoe ik mijn make-up ook het mooiste vind! Toen ze bekend maakte dat ze een volledige nude lipstick collectie zou gaan verkopen, werd ik meteen enthousiast. Vervolgens kwam ze met de Classic Collection, wat ook echt precies is wat is super mooi vind haha. Uit eindelijk maakte ik dus een lijstje met producten die ik graag wilde kopen. Gelukkig had ze een leuke Labor Day sale en toen vond ik het tijd om de dingen te kopen die ik al een tijdje graag wilde hebben. Ik heb nog steeds wel wat producten op mijn lijstje staan, maar dat is voor de volgende keer haha!

Zoals ik al eerder zei, kocht ik het Classic Palette, Peach 2 lipstick en Peach 2 lipliner. Deze 3 producten zijn van dezelfde collectie. Daarnaast kocht ik lipstick Nude 5 en lipliner Nude 1 van haar nude lipstick en lipliner collectie. Ik kan niet wachten om julie de swatches te laten zien!

Lipsticks Nude 5 en Peach 2

De lipsticks hebben beide een doorzichtige plastic verpakking met ‘KKW Beauty’ erop. Ik heb nog nooit een verpakking gehad wat er zo uit zag, dus ik vind het zeker origineel. Echter, weet ik niet helemaal zeker of ik dit er luxe uit vindt zien of niet. Het ziet er misschien juist een beetje goedkoop uit, maar aan de andere kant past dit wel bij de uitstraling van het merk dus wat dat betreft is dit wel een goede zet. In principe is het ook helemaal geen probleem, want je kan de plastic verpakking toch weggooien. De lipstick verpakking zelf is ook doorzichtig en heeft de standaard zacht roze kleur aan de binnenkant. Ik vind het idee van de doorzichtige verpakking leuk, maar net als bij de plastic verpakking weet ik niet helemaal zeker wat ik er nou van vind. Het is in ieder geval wel makkelijk om te zien welke lipstickkleur je wilt pakken.

Hier zijn wat foto’s dichterbij genomen. De linker lipstick is Nude 5 en de rechter lipstick is Peach 2. Ik vind beide kleuren heel erg mooi. Nude 5 is een middentoon rozige nude en Peach 2 is een rozige perzikkleur. Je kan op deze foto’s zien dat Nude 5 meer een bruinige ondertoon heeft en dat Peach 2 wel echt meer perzikkleurig is.

Swatches

De bovenste kleur is Nude 5 en de onderste kleur is Peach 2. De linker foto is gemaakt met natuurlijk licht en de rechter foto is gemaakt met flitser. De lipsticks brengen heel makkelijk aan, ze voelen heel zacht aan op de lippen en het droogt mijn lippen niet uit. Ze blijven de hele dag lekker zacht aanvoelen , ze zijn super gepigmenteerd en blijven een lange tijd zitten! Zelfs langer dan dat ik verwacht had, want normaal blijven dit soort lipsticks bij mij niet super lang zitten. Maar deze lipsticks wel dus ik ben onder de indruk!

De kleuren zijn echt heel mooi! Nude 5 is een perfecte nude kleur, iets donkerder dan mijn eigen lippen dus je kan goed zien dat ik een lipstick draag maar het is nog steeds een prachtige neutrale, nude kleur. Peach 2 is zeker opvallender dan ik had verwacht, maar het is als nog een hele mooie kleur!

Lip liners Nude 1 en Peach 2

Mijn eerste KKW Beauty lip liners! De verpakking is ietsjes donkerder dan de verpakking van het oogschaduwpalette maar het is nog steeds de standaard zacht roze kleur. De potloden zelf zijn ook helemaal zacht roze met het logo erop. Super mooi! Het enige wat een beetje lastig is, is dat je de kleur van het potlood niet meteen kunt zien. Dus of je moet echt de verpakking houden of goed op het potlood kijken om te zien welke kleur het is.

Swatches

Hier zijn beide lip liners naast de lipsticks. De bovenste kleur is Nude 1 lip liner bij Nude 5 lipstick en daaronder zijn Peach 2 lip liner en lipstick. De linker foto is met natuurlijk licht gemaakt en de rechter foto is met flitser gemaakt. Zoals de lipsticks, zijn ook de lip liners heel erg zacht en brengen ze heel makkelijk en fijn aan. De kleuren passen goed bij de lipsticks, wat heel fijn is. Ik vind het ook prettig dat je beide lip liners ook met andere lipsticks kunt gebruiken.

The Classic Palette

Ik vond het vrij lastig om de verpakking goed op de foto te zetten. Dat komt omdat het vrij minimalistisch is, dus het logo is vrij subtiel te zien en de achterkant heeft product informatie in witte kleine letters erop staan. Het is beter leesbaar wanneer je het palette in handen hebt. In ieder geval, vind ik deze verpakking ook weer erg mooi!

 

Wauw! Ik vind de kleuren prachtig! Het is een heel erg neutraal oogschaduwpalette en ik hou er zo van. De metallics in het palette zien er echt prachtig uit. Het palette bevat kleuren die ik heel veel draag en dat is dus echt perfect voor mij!

Kleurenbeschrijving

Saint: Metallic champagne
Florence: Matte yellow-brown
Selfish: Matte terracotta
Calabasas: Matte light brown
Chicago: Metallic bronze
Fade: Matte creamy beige
Dash: Matte warm taupe
North: Metallic copper
Family: Matte red-brown
Gemini: Matte deep brown
Ik vind de namen dus echt heel leuk! Kim heeft de verschillende kleuren naar haar familie vernoemd en dingen die een betekenis hebben voor haar familie. Ik vind dat echt schattig!

Swatches

Zie deze swatches! De linker foto is met natuurlijk licht genomen en de rechter foto is met flitser gemaakt. Van boven naar beneden: Saint, Florence, Selfish, Calabasas, Chicago, Fade, Dash, North, Family en Gemini.

Alle kleuren swatchte heel makkelijk, ze zijn heel erg gepigmenteerd en ik had totaal geen problemen met het aanbrengen. Geen enkele kleur is vlekkerig of poederig. Bovendien, ik had niet eens kickback in het palette of fallout op m’n gezicht. Helemaal niks! Ik vind dat echt heel erg goed. Kim heeft het echt fantastisch gedaan! De kleuren zijn prachtig, ze passen perfect bij elkaar een de kwaliteit is top. Dat is perfect toch? Ik vind van wel!

Product informatie

Ik heb deze producten in de sale gekocht en dus was het voor mij iets goedkoper, maar je kan de producten nog steeds kopen voor de normale prijs. Deze zijn als volgt:

The Classic Palette: bevat 10 x 1.70 g en wordt verkocht voor $45. Dat is omgerekend ongeveer €38,70.

Lipstick in Nude 5: bevat 4.0 g en wordt verkocht voor $18. Dat is omgerekend ongeveer €15,50. 

Lipstick in Peach 2: bevat 4.0 g en wordt verkocht voor $18. Dat is omgerekend ongeveer €15,50.

Lip liner Nude 1: bevat 1.25 grams en wordt verkocht voor $12. Dat is omgerekend ongeveer €10,30.

Lip liner Peach 2: bevat 1.25 grams en wordt verkocht voor $12. Dat is omgerekend ongeveer €10,30.

 

Final Thoughts

Als ik alleen maar 1 ding mocht aanbevelen dan zou dat sowieso het palette zijn. Om eerlijk te zijn, vind ik dat je dit palette gewoon in je collectie moet hebben! De lipsticks en lip liners zijn ook heel erg goed, blijven lang zitten en zijn comfortabel. KKW Beauty is een van mijn favoriete merken en ik kan niet wachten om te zien wat ze nog meer in petto voor ons hebben!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post