Kylie Cosmetics: De Kris Collectie

juli 28, 2018

Kylie Jenner heeft een leuke Moederdag collectie bedacht met haar moeder Kris Jenner en ik was hier echt enthousiast over! Kris maakte deze collectie bekend door middel van het hacken van de Kylie Cosmetics social media pagina’s en ze noemde het tijdelijk Kris Cosmetics. Ik vind dit zo leuk en grappig bedacht! Laten we verder praten over deze collectie.


Ik vond de manier van het bekend maken van deze collectie echt fantastisch en hilarisch. Wat mij betreft past dit dus ook heel erg bij Kris. Kris is, in mijn ogen, een echt boss. Ze is de manager van al haar kinderen, ze ziet er altijd fantastisch uit en ze is slim en grappig. Ik vind haar heel erg leuk! Ik hoopte al stiekem op een collectie samen, maar ik had het eigenlijk niet verwacht dus daarom was het des te leuker! Ik denk niet dat ik ooit een volledige collectie van Kylie Cosmetics heb gekocht, want er zitten altijd producten bij die ik niet helemaal bij mijzelf vind passen of kleuren die ik niet snel draag. Maar deze collectie leek perfect voor mij en ik had op dat moment nog geen koelere oogschaduw paletten dusssss heb ik deze keer de hele collectie gekocht!

Ik ben nog nooit zo bang geweest tijdens het bestellen van een collectie, want ik had besloten het pakketje te laten verzenden naar mijn hotel in NYC. Dit zou mij invoerkosten besparen dus dat is natuurlijk wel fijn. Desondanks was het behoorlijk spannend, want als het niet op tijd geleverd zou worden had ik een probleem. Gelukkig is alles goed gegaan en had ik mijn pakketje ruim op tijd in mijn hotel ontvangen! 🙂

Ik twijfelde over het reviewen van deze collectie, omdat het uitgebracht is in mei en ik eerder geen tijd had om deze collectie te reviewen. Bovendien was de collectie ook uitverkocht en dus zag ik het nut er niet van in. Máár Kylie heeft dus afgelopen week de voorraad aangevuld en dus is het weer mogelijk producten te scoren. Mocht je dus nog graag wat willen bestellen dan is dat mogelijk: www.kyliecosmetics.com

De collectie bevat een oogschaduw palette, een lipstick met een matchende lipliner, een gezichtspalette en een mini lipstick set. De verpakking vind ik echt GEWELDIG! Ik denk dat dit één van mijn favoriete verpakkingen is ooit! Het is zo grappig en 100% Kris, ik vind het leuk! Ik vind het ook heel leuk dat ze Kylie Cosmetics veranderd hebben naar Kris Cosmetics op de verpakking. Ik denk niet dat Kylie dit ooit eerder heeft gedaan dus ik vind het idee heel leuk.

Kris Face Palette

Het eerste product is het Kris Face Palette. Ik vind het zo leuk dat Kris haar gezicht over de hele kartonne verpakking gedrukt is. Het palette zelf is wit met zwarte glitter letters en er staat op ‘You’re doing amazing sweetie!!’ wat een quote is van Kris. Mocht je Keeping Up With The Kardashians kijken dan zullen sommige van deze uitspraken wel bekend voorkomen. Leuk bedacht!

Hier is de binnenkant en de achterkant van het palette. De namen staan op de achterkant en aan de binnenkant van het palette. Deze namen vind ik echt zo zo zo grappig en, zoals ik al zei, als je KUWTK hebt gezien dan zullen deze uitspraken je wel bekend voorkomen.

Allereerst de bovenste linker kleur, deze heet ‘It’s Snowing Pussy Willows’ en de bovenste rechter kleur heet ‘Money Doesn’t Grow On Trees.’ Beide kleuren zijn highlighters en echt prachtig. De onderste linker kleur heet ‘Your Sisters Going To Jail’ (Dit is mijn favoriete naam haha!) en de onderste rechter kleur is ‘I Raised You On Mac n Cheese.’ Deze twee zijn blushes. De linker is matte en de rechter heeft een lichte glitter.

De linker foto is met natuurlijk licht en de rechter foto is met flitser. De kleuren van boven naar beneden: ‘It’s Snowing Pussy Willows’, ‘Money Doesn’t Grow On Trees’, ‘Your Sisters Going To Jail’ en ‘I Raised You On Mac n Cheese.’ ‘It’s Snowing Pussy Willows’ is een zachte roze champagne kleur. ‘Money Doesn’t Grow on Trees’ is een zacht warme peach kleur. ‘Your Sister’s Going to Jail’ is een soft nectarine. ‘I Raised You On Mac N’ Cheese’ is een fellere peach kleur.

Ik vind dit een prachtig palette! De highlighters zijn super gepigmenteerd en heel zacht. Het is niet de zelfde formule als de Wet Set, maar ik vind dat de pigmentatie wel hetzelfde is. Het geeft echt een prachtige glans. De blush kleur ‘Money Doesn’t Grow on Trees’ kan je opbouwen. Toen ik het eerst aanbracht, was het een vrij lichte kleur maar je kan het gelukkig opbouwen naar een meer gepigmenteerde blush. Ik vind dat zelf geen probleem, want als blushes heel gepigmenteerd zijn kan het al snel te veel zijn. De blush kleur ‘I Raised You On Mac N’ Cheese’ is top. Het is zeker niet te glitterig en geeft een hele lichte healthy glow. Ik vind het zelf heel mooi om beide blushkleuren te mixen.

Give Me A Kiss lipstick en lipliner

De volgende producten zijn de ‘Give Me A Kiss’ lipstick en lipliner. Ze hebben beide dezelfde kleur en ik vind het mooi dat ze matchen. De verpakking is weer zo grappig, die middelvingers op de lipstick is echt heel leuk. Ook vind ik het mooi dat er ‘Kris Jenner’ op de lipliner staat in plaats van ‘Kylie Jenner’. Leuk!

Het is een créme lipstick, daarom zie je een lichte glans. Ik vind dat zelf heel fijn, want het is daardoor heel hydraterend en creamy, wat heel fijn aanvoelt op de lippen. Het is dus geen droogmakende lipstick en hij is heel goed gepigmenteerd. Beide kleuren worden berschreven als warm rustig roze. Prachtig!

Kris oogschaduwpalette

Een cool-toned oogschaduwpalette met 12 kleuren, vind ik leuk. De verpakking is zwart met natuurlijk Kris haar gezicht erop en ook de namen staan op de achterkant van het palette. Ook hier weer vind ik de namen erg leuk!

Het palette bevat geen spiegel, wat een beetje jammer is. Maar aan de andere kant vind ik het ook weer heel leuk dat ook hier weer een bekende quote van Kris wordt gebruikt. Dat maakt het dan wel weer goed dat er geen spiegel in het palette zit. Ik vind de kleuren echt prachtig! Het heeft een aantale matte kleuren, wat metallics en ook satin kleuren. Je kan met dit palette een hoop mooie looks maken!

Dit is de eerste rij van het palette. Linker foto is met natuurlijk licht en de rechter met flitser. Van boven naar beneden: I Love Myself, Gorgeous, It’s An Emergency en Very Nice. De oogschaduws deden het erg goed en ik vind het prachtige kleuren. Ik vind wel dat It’s An Emergency meer grijs op mijn arm lijkt dan in het palette, maar het is nog steeds een mooie kleur.

Dit is de tweede rij van het palette. Linker foto is met natuurlijk licht en de rechter met flitser. Van boven naar beneden: Haters, Vodka Tonic, Paybacks A Bitch, Impressed. Dit is mijn favoriete rij! Ik vind deze kleuren echt heel mooi en ze swatchen prachtig. Helemaal top!

De derde rij van het palette. Linker foto is met natuurlijk licht en de rechter met flitser. Van boven naar beneden: 10%, I’m Watching You, Talent, Does It Come In Black. Ik had iets meer problemen met het swatchen van deze rij. De bovenste twee kleuren heb ik twee keer moeten swatchen (daarom ziet het er niet zo mooi uit, sorry!) en de zwarte kleur ging helemaal niet zo best. Het ziet er namelijk ook best vlekkerig uit helaas. De bovenste twee kleuren zijn heel mooi om een smokey eye mee te maken! De derde kleur deed het net zo goed als de eerste en de tweede rij.

Momager lip kollection

Het laatste product is het Momager Lip Kollection setje. Deze set bevat 8 mini lipsticks met 1 matte kleur, 4 velvet kleuren en 3 glosses. Ik vind het leuk dat dit zo gevarieerd is! Ik vind de verpakking ook hier weer heel mooi, heel sleek. Je kan zien dat de kleur van de lipstick door het logo ‘Kris Jenner’ heen komt, wat ik er heel mooi uit vind zien. Van links naar rechts zijn de kleuren:  That’s Wild (true red), Boss (soft cherry), Middle Finger (tangerine red), Overwhelmed (deepened cool rosewood), Too Blessed (warm pink rose), This is Everything (soft warm peach), Driving Me Crazy (creamy pink), Really??? (creamy beige nude).

Ook hier weer geldt: linker foto is natuurlijk licht en de rechter foto is gemaakt met flitser. De kleuren zijn geswatched van links naar rechts dus de volgorde van hierboven kun je aanhouden. Ik heb de kleur Middle Finger echt verpest tijdens het swatchen, sorry! Het is zo heet in Nederland dat het swatchen me niet heel makkelijk afging haha. De laatste 4 kleuren zijn mijn favoriete kleuren. Ik draag niet vaak rode lipstick maar ik wilde het graag uitproberen, omdat dat zo fijn is aan mini’s. Ik hoef op deze manier geen grote versie ervan te kopen, maar ik kan eerst uitproberen of ik het wat vind. Boss (de tweede kleur van boven) is een matte lipstick en die vind ik echt heel mooi! De bovenste kleur, de derde kleur, de vierde kleur en de vijfde kleur zijn allemaal velvets en dit is mijn favoriete Kylie formule! Ik vind de kleuren zijn prachtig. Daarentegen, is de felle oranje kleur zeker buiten mijn comfort zone, maar wel leuk om er eens mee te spelen! De onderste drie kleuren zijn glosses en ze zijn super gepigmenteerd en totaal niet plakkerig. Ik vind Kylie’s glosses echt de beste die er zijn en ik hoop dat ze deze glosses in een full-size versie zal maken.

Product Informatie

Het is nog mogelijk op de collectie te krijgen op  www.kyliecosmetics.com. Onthou dat het alleen mogelijk is om daar Kylie producten te kopen, aangezien dat de officiële site is. Alle andere websites die Kylie producten aanbieden zijn nep en gevaarlijk voor je gezondheid. Koop deze dus alsjeblieft niet!

De prijzen zijn:

The Bundle: $150
Mini lipset 1 X 0.02 oz. / 1 X 0.65 g / 7 X 0.02 oz. / 7 X 0.70 g: $42
Eyeshadow palette 12 X 0.95 grams / 12 X 0.03 oz: $42
Face palette 3 X 0.32 oz / 3 X 9.0 g/ 1 X 0.28 oz. / 1 X 8.0 g: $48
Give Me A Kiss Lipliner 0.03 oz / 1.0 g each: $12 (this is sold out)
Give Me A Kiss Lipstick 0.12 fl oz./oz. liq / 3.5 g each: $17
Tijdens de restock had Kylie een leuke verrassing, namelijk een super schattige make-up tas! Hij is zwart met in witte letters ‘This Is A Case For The FBI”, hoe leuk! Het kost $30.

Wanneer je deze producten koopt, wordt het omgerekend naar euro’s. In euro’s ben je wat goedkoper uit. Let wel op dat je invoerkosten hebt als je bestelt buiten Europa.

Final Thoughts

Ik vind deze collectie top! De verpakking is echt fantastisch en ik vind de producten heel fijn in gebruik. Ik vind het leuk dat het een cool-toned oogschaduwpalette is, ook al zal ik de zwarte kleur niet gebruiken. De pigmentatie van de lipset en de lipstick zijn super en ik zou deze zeker aanbevelen. Het Face Palette is mijn favoriet en ik gebruik hem elke dag. Deze is zeker het geld waard.

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post