Blog post

Kylie Cosmetics Sorta Sweet Palette & 3 lipliners

augustus 11, 2018

Heb je wel eens van die momenten dat je een make-up product ziet en dat je meteen verliefd bent? Ik heb deze momenten en ik had dat heel erg met het Kylie Cosmetics: Sorta Sweet palette. Daarom moest ik dit palette kopen toen Kylie deze aankondigde. Ook kwam ze even later uit met 3 nieuwe lipliners en omdat ik er niet zoveel heb, besloot ik om deze ook meteen te bestellen. Vandaag zal ik deze producten met jullie bespreken!

Zoals je misschien wel door hebt, ben ik gek op een neutraal/aardekleurige oogschaduw paletten. Ondertussen heb ik er ook al best wel een aantal verzameld. Echter denk ik niet dat ik een oogschaduw palette heb wat lijkt op het Kylie Cosmetics Sorta Sweet Palette en daarom heb ik hem gekocht. Bovendien, kocht ik ook 3 nieuwe lipliners namelijk Iced Latte, Caramel en Coconut. Kylie heeft deze lipliners aan de collectie toegevoegd zonder een zelfde kleur lipstick. Meestal komt dit niet voor, omdat Kylie vaak eerst een lipkit uitbrengt. Leuk dus dat ze dit eens een keer anders aangepakt heeft. Ik wilde deze lipliners graag proberen met lipsticks die ik al heb en daarom heb ik deze ook gekocht.

Sorta Sweet Palette & de 3 lipliners

Kylie heeft laatst bekend gemaakt dat ze de verpakking van wit naar zwart gaat veranderen. Ik denk dat dat een goede beslissing is, aangezien ik het gevoel heb dat zwart er luxe uitziet en daarnaast is het gewoon heel mooi. De witte verpakking ziet er wat dat betreft een beetje goedkoper uit dan de zwarte verpakking, ook al vind ik de witte verpakking ook heel mooi. Alle verpakkingen van nieuwe producten zullen dus zwart zijn en ze zal ook de verpakking van al uitgebrachte producten gaan veranderen naar zwart. Het Sorta Sweet palette heeft een zwarte verpakking met gouden details en logo, wat ik heel erg mooi vind. De lipliners hebben ook een zwarte verpakking en de productinformatie is in het zilver. De kleur van de lipliners is te zien op de bovenkant, wat ik later zal laten zien. Ik vind het top! Ik ben heel benieuwd hoe alle producten er voortaan uit gaan zien in het zwart.

De lipliners Caramel, Coconut en Iced Latte

Hierbij foto’s van de verpakking van de lipliners. Zoals ik al zei, staan de namen en de kleuren op de bovenkant. Ik vind dat een heel leuk detail! Caramel is een burnt terracotta, Coconut is een warme nude roze en Iced Latte is een donkere nude bruin. Elke lipliner bevat 1.0 g en je kan ze makkelijk slijpen met een puntenslijper. Je kunt ze kopen voor $12 per stuk, dat is ongeveer 10,50 euro per stuk. Detail: je kunt ook een Kylie puntenslijper kopen voor $6, wat ongeveer 5 euro is.

Swatches

De linker foto is met natuurlijk licht en de rechterfoto is met flitser. Van boven naar beneden: Caramel, Coconut en Iced Latte. Toen ik ze aan het swatchen was, was ik een beetje verrast door hoe vergelijkbaar ze eruit zien. Je kunt zien dat ze verschillende ondertonen hebben, maar ze lijken absoluut op elkaar. Mijn favoriet is Coconut, ik vind die zo mooi! Ik heb deze lipliner geprobeerd met Bare velvet lipstick (ook van Kylie Cosmetics) en die combinatie is geweldig. De andere twee tinten zijn ook erg mooi. Ik kan niet wachten om er verschillende lipsticks bovenop te proberen!

Kylie Cosmetics heeft mijn favoriete lipliner-formule, ze zijn super romig en gepigmenteerd. De romige textuur van de lipliners glijden over de lippen en zijn daardoor zeer eenvoudig aan te brengen en comfortabel. Ik vind het heel fijn om ze te gebruiken en ik zou ze aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe lipliner.

Het Sorta Sweet palette

Dit is de echte verpakking van het Sorta Sweet palette. De kartonnen verpakking heeft gouden details, terwijl het werkelijke palette zilveren details heeft en de achterkant witte details heeft. Ik hou van hoe clean het eruit ziet, want ik ben echt een fan van de verpakking. Ik hou van de zilveren details aan de voorkant. Normaal gesproken zijn de druppels in de kleur van de kleuren in het palette, maar ik denk dat Kylie dat heeft veranderd vanwege de verandering van de verpakking.

De binnenkant! Wat een schoonheid! Zoals ik al zei, ik ben zo verliefd op de kleuren. Dit palette is perfect voor mij en ik kan makkelijk elke kleur gebruiken. Dit palette bevat 9 prachtige kleuren van 9 x 1,60 gram en kost $42. Omgerekend is dat ongeveer 37 euro. Ik ben zo blij met dit palette!

Shade description

Buttermilk (matte pale yellow)

Glazed (metallic soft gold)

Rose (matte soft brown)

Berry Bite (matte dusty mauve)

Sweet (metallic olive gold)

Cookie Dough (matte soft beige)

Raspberry Sugar (metallic rose bronze)

Cocoa (matte rich brown)

Spice Plum (matte deep blackened plum)

Swatches

1
De linker foto is met natuurlijk licht en de rechter foto is met een flitser. Van boven naar beneden: Buttermilk, Glazed, Rose, Berry Bite, Sweet, Cookie Dough, Raspberry Sugar, Cocoa, Spice Plum.

Alle kleuren zijn supereenvoudig en soepel om te swatchen. 
Geen enkele schaduw was poederig of kalkachtig en ze zijn behoorlijk gepigmenteerd. Ik vind het geweldig dat dit palette matte en metallic tinten bevat. Ik vind ze allemaal erg mooi. Het enige wat me opviel was dat ik een klein beetje terugslag in de pan had en sommige oogschaduw bewegen als je ze aanraakt. Ze kunnen ronddraaien. Niet alle tinten draaien rond, ik had er maar 2 tinten. Ik denk dat het een productiefout is, maar de oogschaduw valt niet uit het palette, dus het is niet echt een enorm probleem. Het is echter een beetje teleurstellend omdat het niet is hoe het zou moeten zijn. De terugslag is niet echt slecht, maar het is er, dus ik vind het goed om dat te benoemen.

Over het algemeen ben ik echt dol op dit palette! 
Het kleurenschema is mijn favoriet tot nu toe van alle Kylie Cosmetics paletten die ik bezit.

Product Informatie

Normaal gesproken zou ik je vertellen welke ingrediënten worden gebruikt, maar daarover wordt niets vermeld op de Kylie Cosmetics-website. Ik noemde de prijzen eerder maar de lipliners zijn $12 per stuk (ongeveer 10 euro) en het palette is $42 (ongeveer 36 euro). Je kunt het palette en de lipliners kopen op www.kyliecosmetics.com. Hou er rekening mee dat als je vanuit het buitenland bestelt, je invoerkosten kunt verwachten.

Final Thoughts

Ik ben echt dol op de producten! Allereerst lijken de lipliners erg op elkaar, maar de ondertoon is anders. Waarschijnlijk heb je niet per se alle 3 de kleuren nodig. Als ik moest kiezen, zou ik gaan voor de Coconut lipliner. Verder is het palette tot nu toe mijn favoriete palette van Kylie Cosmetics, ik ga er veel perfecte looks mee maken. Het enige waar ik een beetje teleurgesteld over ben, zijn de draaiende oogschaduw kleurtjes. Gelukkig is het geen enorm probleem bij het gebruik van het oogschaduw palette. Als je op zoek bent naar een prachtig nieuw neutraal oogschaduw palette, is dit hem!

Wat vind je van dit palette? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post