Blog post

Kylie Cosmetics Birthday Collection 2018

augustus 18, 2018

Kylie is 21 jaar geworden en om dat te vieren, heeft ze een verjaardagscollectie ontworpen voor haar merk Kylie Cosmetics. Ik kijk hier altijd heel erg naar uit, omdat Kylie altijd iets extra speciaals doet voor haar verjaardag. Aangezien ze nu legaal mag drinken, heeft ze ervoor gekozen om een feestelijke collectie te maken. Laten we gaan kijken naar de producten!

Allereerst, kijk eens naar deze geweldige verpakking! Ik denk dat Kylie het echt zo goed heeft gedaan wat betreft het creëren van een feestelijk thema voor deze collectie. Er zijn ballonen en slingers overal, fel roze details en super leuke foto’s van Kylie op de verpakkingen. Ofwel, de foto’s die ze heeft laten maken voor deze collectie zijn heel mooi en ik voel echt die feest vibes. Bovendien, ze heeft ook de welbekende Amerikaanse ‘red cups’ verwerkt in de verpakking en dat vind ik een grappig idee!

De volledige Kylie Cosmetics Birthday Collection bevat:

1x Birthday Collection Eyeshadow Palette, 1x Birthday Collection Lipsticks: Birthday Behavior, Glam, August, Rumor, Rager, Flirtini, 1x Birthday Collection Tipsy Matte Lip Kit, 1x Birthday Collection Twenty One Matte Lip Kit, 1x Birthday Collection Baddie Matte Lip Kit, 1x Birthday Collection Glitter Eyes: Eat Cake, Born to Sparkle, Fine Wine, 1x Birthday Collection 6 pc Mini Set, 1x Birthday Collection Lip Trio, 1x Champagne Showers Highlighter, 1x Birthday Collection Makeup Bag.

Ik besloot het oogschaduw palette, de Champagne Showers highlighter, Twenty One Matte Lip Kit, August en Flirtini matte lipsticks te kopen. Later zal ik de prijzen en andere details vertellen!

In alle eerlijkheid, ik ben echt verliefd geworden op alle producten toen Kylie haar collectie bekend maakte. Ik wilde het liefst de bundel kopen met alle producten. Echter, heb ik alleen de producten gekocht waarvan ik zeker wist dat ik ze echt zou dragen, omdat het toch om een hoop geld gaat voor alleen de verpakking of kleuren die ik niet zo vaak draag. Ik ben er wel zeker van dat dit mijn favoriete verpakking ooit is! Ga maar klaar zitten voor een hoop foto’s, swatches en mijn mening!

Champagne Showers Pressed Highlighter

Allereerst is hier de kartonne verpakking van de Champagne Showers highlighter. Het heeft een foto van Kylie die iets heel lekkers aan het eten is op de voorkant en er staat ‘Get Lit’ in glitter letters. Ik vind de glitters heel leuk, een heel schattig detail op de verpakking. De achterkant bevat product informatie en ingrediënten.

Hier is de echte verpakking, wat eerlijk gezegd een beetje teleurstellend is na zo’n fantastische kartonne verpakking. Het is simpel zwart met zilvere details. Ook hier heeft de achterkant zilvere details, product informatie en de naam staan. Ik had het leuker gevonden als de echte verpakking meer op de kartonne versie had geleken. Aan de andere kant, deze verpakking past dan wel weer heel erg met de algemene uitstraling van het merk.

Hier hebben we de binnenkant! Allereerst, ik vind het leuk dat de binnenkant een felle kleur bevat. Ik vind het leuk dat ze de felle roze kleur terugbrengt in de gehele collectie. De highlighter bevat een spiegel, wat ik een pluspunt vind. Verder is de highlighter licht champagne goud. De felle roze binnenkant laat de highlighter een beetje roze lijken, maar dat is niet het geval. Ik vind de highlighter er heel mooi uitzien zo!

De linker foto is met natuurlijk licht en de rechter foto is met flitser.

De linker foto is met natuurlijk licht en de rechter foto is met een flitser. De highlighter ziet er misschien niet super verblinded uit, maar ik kan je verzekeren dat hij dat wel is. Hij is goed gepigmenteerd en je kan hem goed opbouwen naar een blinding glow. Het ziet er heel natuurlijk uit op mijn gezicht en ik hou ervan dat ik de highlighter kan veranderen van een natuurlijke glow naar een blinding glow. De formule is heel fijn, voelt zacht aan en brengt makkelijk aan. De highlighter is niet te glitterig en ook niet poederig.

August en Flirtini matte lipsticks

Wat een onwijs schattige verpakking is dit! Op de voorkant staat een foto van Kylie, op de achterkant staat product informatie en op de bovenkant kan je de naam vinden. Ik heb de kleuren August, een zachte nude kleur, en Flirtini, een echte roze kleur, gekocht.

De linker lipstick met de roze verpakking is August en de rechter lipstick met de blauwe verpakking is Flirtini. Ik vind deze felle kleuren als verpakking heel leuk! Het geeft echt een feestelijke uitstraling. Alle lipsticks, in totaal 5, hebben allemaal een andere felle kleur. Bovendien, de kleuren van deze 2 lipsticks zijn helemaal mijn ding. Zoals jullie nu wel weten zijn mijn favoriete kleuren toch meer nude kleuren haha. 🙂

De linker foto is met natuurlijk licht en de rechter foto is met een flitser genomen. Het zijn niet mijn beste swatch foto’s, omdat ik ze heel licht gebruikt heb. Ik wilde ze namelijk niet verpesten, ik ben er heel zuinig op haha! Echter, de kleuren zijn fantastisch. Dit is één keer swatchen, wat een pigmentatie! Ze brengen heel fijn aan, ze zijn zacht en comfortabel en ze zien er matte uit op de lippen. Desondanks voelen ze heel zacht aan en totaal niet drogend voor de lippen. Dit vind ik echt top!

Twenty One Matte Liquid Lip Kit

Allereerst moet ik toegeven dat deze lip kit een beetje een verzamelobject is voor me. Vorig jaar kocht ik namelijk haar Twenty lip kit van haar verjaardagscollectie dus ik wilde ook heel graag Twenty One hebben. Bovendien, heb ik dezelfde leeftijd als Kylie. Nou ja, in ieder geval nog even want ik word alweer in oktober 22. Ik vind het een leuk idee om een lip kit te hebben van de leeftijd die ik nu heb, als soort van herinnering. Dit klinkt waarschijnlijk heel stom haha. In ieder geval, de verpakking is heel tof met de roze glitter lippen op de voorkant. Alles is zwart en de achterkant bevat product informatie in het wit.

De binnenkant heeft een heel leuk detail, namelijk allemaal ‘#21’jes. Ik vind dat echt super leuk! Bovendien, de verpakking van de liquid lipstick en het lippotlood hebben ook fel roze details in plaats van de standaard zwarte dop. Ik vind dat dus top bedacht, hele leuke details waar aan gedacht is! Twenty One is een zalmkleurige roze.

De kleur is feller dan ik verwacht had, maar desondanks is het echt een prachtige kleur. Ik denk niet dat ik deze kleur elke dag zou dragen, maar dat is niet erg. Het lippotlood past perfect bij de lipstick en beide zijn super gepigmenteerd. De lipstick droogt matte op en blijft de hele dag zitten. Op de foto’s heb ik het net aangebracht, daardoor ziet het er nog een beetje nat uit. De matte formule van Kylie is één van mijn favorieten. De lipstick droogt mijn lippen niet uit en ik vind het zo fijn dat het de hele dag mooi blijft zitten, ook na eten en drinken.

Sipping Pretty Oogschaduwpalette

Ik denk dat ik het meest benieuwd was naar dit palette. Dit is namelijk Kylie’s eerste 21 kleuren palette (Snap je het, 21 jaar en 21 kleuren) en ik was benieuwd naar hoe dit zou uitpakken. Ook hier weer is de verpakking echt heel gaaf! Wel weer een beetje jammer dat, net zoals bij de highlighter, de echte verpakking zwart is in plaats van de geweldige foto die op de kartonne verpakking staat. Maar ik vind de zwarte verpakking met roze glitter letters ook zeker wat hebben.

WOW! De binnenkant! De kleuren zijn echt zoooo mooi. Die felle roze kleur trekt echt meteen mijn aandacht. De binnenkant heeft een super grote spiegel maar helaas geen namen onder de pans. Ik zou het zelf makkelijker vinden als de namen ook aan de binnenkant staan, maar ze staan in ieder geval wel op de achterkant. De kleuren vind ik echt prachtig, zo gevarieerd en kleurrijk. Wat mooi!

Elke oogschaduwpalette bevat de volgende kleuren:

Vanilla on Vanilla (matte pale peach)

Birthday Bitch (metallic pink with multi-colored sparkle)

Sangria (matte mahogany brown)

Martini Mama (satin champagne pink)

Pre-Game (matte warm beige)

Sex On The Beach (metallic golden brown)

Pretty (matte neon pink)

LIT (metallic dirty gold)

Close the Tab (matte orange-brown)

Moscow Mule (matte dusty rose)

Tequila Tangerine (matte pale tangerine)

Mimosa (matte deep maroon)

21+ (metallic pink rose)

On The List (metallic light pink with silver sparkles)

Pour Decisions (matte merlot with blue sparkle)

Check ID (matte soft lilac)

RSVP (metallic bright lavender with silver sparkle)

Hungover (metallic pewter with silver sparkle)

Jungle Juice (matte deep fuchsia)

Party Animal (metallic deep royal blue)

Blackout (matte black)

Swatches

Dus, hier is de eerste rij met kleuren. Linker foto is gemaakt met natuurlijk licht en de rechter met flitser. Van boven naar onder: Vanilla on Vanilla, Martini Mama, Pretty, Moscow Mule, 21+, Check ID en Jungle Juice.

Hallo kleuren! De felle roze kleur is fantastisch. Bovendien was het heel makkelijk deze kleuren te swatchen, ze zijn heel erg gepigmenteerd, niet vlekkerig of poederig en hebben een velvety structuur.

Vervolgens is hier de tweede rij van het palette. De linker foto is genomen met natuurlijk licht en de rechter met flitser. Van boven naar onder: Birthday Bitch, Pre-Game, LIT, Tequila Tangerine, On The List, RSVP en Party Animal.

Weer een rij vol met prachtige kleuren! De enige kleur waar ik iets meer van had verwacht is de blauwe kleur, Party Animal. Ik had hem iets feller blauw verwacht. Desondanks is het een mooie kleur en bevat hij fel blauwe glitters. Bovendien denk ik dat deze rij in combinatie met het ABH Norvina oogschaduw palette een mooie combinatie zou zijn. Dit ga ik binnenkort eens proberen!

Als laatste, de derde rij van het palette. De linker foto is met natuurlijk licht genomen en de rechter met flitser. Van boven naar beneden: Sangria, Sex On The Beach, Close The Tab, Mimosa, Pour Decisions, Hungover en Blackout.

Zoals je meteen kan zien, zijn de 4de en 5de kleur (Mimosa en Pour Decisions) heel vlekkerig. Dat is jammer. De zwarte kleur ziet er ook een beetje vlekkerig uit, maar tijdens het swatchen zag ik dat niet. In ieder geval, Mimosa en Pour Decisions zien er niet goed uit en het was moeilijk deze aan te brengen. Alle andere kleuren presteerde hetzelfde als de andere 2 rijen en zien er heel mooi uit. De eerste 3 kleuren zijn mijn favorieten van deze rij. Heel erg gepigmenteerd!

Product Informatie

  • The Birthday Collection Eyeshadow Palette 21 X 0.85 grams / 21 X 0.03 oz – $65 / €56,80
  • Birthday Collection Lipsticks: Birthday Behavior, Glam, August, Rumor, Rager, Flirtini 0.12 oz./ 3.5 g each – $17 / €14,86 per stuk of $90 / €78,70 voor de hele set.
  • The Birthday Collection Tipsy Matte Lip Kit. Matte Liquid Lipstick 0.11 oz./ 3.25g Pencil Lip Liner 0.03 oz/ 1.0g – $30 / €26,22
  • Birthday Collection Twenty One Matte Lip Kit. Matte Liquid Lipstick 0.11 oz./ 3.25g Pencil Lip Liner 0.03 oz/ 1.0g – $30 / €26,22
  • The Birthday Collection Baddie Matte Lip Kit. Matte Liquid Lipstick 0.11 oz./ 3.25g Pencil Lip Liner 0.03 oz/ 1.0g – $30 / €26,22
  • Birthday Collection Glitter Eyes: Eat Cake, Born to Sparkle, Fine Wine. 1 X 6.3 grams / 1 x 0.22 oz – $20 / €17,50 per stuk.
  • The Birthday Collection 6 pc Mini Set. 4 Velvet Liquid Lipsticks 4 X 0.02 oz. / 0.70 g. 2 Matte Liquid Lipstick 1 X 0.02 oz./ 0.65 g – $36 / €31,50
  • Birthday Collection Lip Trio. 2 Matte Liquid Lipsticks 0.11 oz. / 3.25 g. 1 Super Glitter Gloss (0.11 oz. / 3.00 g) – $36 / €31,50
  • Champagne Showers Highlighter 13 grams / 1 X 0.46 oz -$28 / €24,50
  • Birthday Collection Makeup Bag – $32 / €28,-

De Mega Bundle bevat alle producten en kost $415 / €362,80. Kylie Cosmetics producten zijn altijd heel snel uitverkocht en ook deze keer was dat weer het geval. Sommige producten zijn dus al uitverkocht. Echter, kan je nog steeds het oogschaduw palette, de matte lipstick set en een aantal losse lipsticks, de mini lip set, alle 3 de lip kits, Born To Sparkle en Fine Wine glitter eyes en de verjaarsdags makeup tas kopen. Kijk hier voor deze producten. Hou er ook deze keer weer rekening mee dat mocht je wat bestellen, je invoerkosten zult moeten betalen. Ik zal binnenkort een keer een blog post maken hierover ter informatie.

Laatste gedachtes

Ik vind de verpakking echt helemaal fantastisch. Kylie heeft het echt top gedaan! Daarnaast vind ik natuurlijk de producten zelf ook heel fijn. Alles zag er goed uit, werkte goed, was erg gepigmenteerd, bleef de hele dag zitten en is top. Ik had alleen wat problemen met 2 van de 21 kleuren in het oogschaduw palette maar over het algemeen was ook het palette heel goed en mooi. Deze collectie is mijn favoriet tot nu toe!

Heb jij iets gekocht van deze collectie? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post