Blog post

Maandelijkse Favorieten | Augustus 2018

september 1, 2018

Om eerlijk te zijn, moet ik toegeven dat mijn favoriete producten elke maand zo ongeveer wel veranderen. Bovendien, wanneer ik nieuwe producten koop worden vaak oude favoriete vervangen door nieuwe. Ik dacht dat het daarom wel leuk zou zijn om te praten over mijn favoriete producten van deze maand. Ik heb deze producten bijna elke dag wel gebruikt en ze zijn het sowieso waard om benoemd te worden.

Sinds ik make-up gebruik, speel ik met verschillende merken en producten. Dus daarom worden sommige favoriete producten vervangen door nieuwe producten die nog fijner zijn. Soms is het ook zo dat ik na een tijdje weer oude favoriete producten hervindt, die opnieuw een favoriet worden. Ik vind het leuk hoe dit werkt en dat je altijd favoriete producten hebt die je het meest gebruikt. Zoals ik al zei, denk ik wel dat ik regelmatig van favorieten wissel maar ik wil wel heel graag deze producten bespreken. Daarom leek het mij leuk om deze nieuwe maandelijkse blog post serie te starten!

Deze blog post gaat over de producten die ik het meest gebruikt heb in de maand augustus, die zojuist alweer achter de rug is. De producten die ik bespreek zijn echt mijn go-to producten en ik heb ze bijna elke dag gebruikt. Ik ben heel benieuwd of mijn volgende Maandelijkse Favroieten heel erg anders gaat zijn of dat ik nog steeds sommige producten gebruik. Laten we eerst gaan kijken welke producten ik deze maand het fijnst vond.

Kylie Cosmetics Champagne Showers highlighter 

Dit is echt mijn meest favoriete product van de afgelopen maand. Echter, ik heb deze highlighter niet eens de hele maand augustus in mijn bezit. Ik denk dat hij ongeveer rond half augustus aankwam. Vanaf het moment dat ik hem in mijn handen had, is het mijn favoriete highlighter! Ik gebruik de Kylie Cosmetics Champagne Showers highlighter nu elke dag en ik ben er verliefd op. Ik denk dat de highlighter er prachtig uitziet op mijn gezicht. Bovendien, ziet hij er ook heel natuurlijk uit en is nog steeds heel glowy. De highlighter was een limited edition product van de Kylie Cosmetics Birthday Collection 2018 maar ik hoop echt dat Kylie hem permanent gaat maken, want ik kan nu al niet meer zonder deze highlighter!

Kylie Cosmetics Sipping Pretty Palette

Het tweede product is ook een Kylie Cosmetics product en het is ook van de Kylie Cosmetics Birthday Collection 2018. Het is het Sipping Pretty Palette. Naast de highlighter, gebruik ik dit oogschaduwpalette ook elke dag sinds dat hij aangekomen is. Omdat het palette 21 kleuren heeft, kan je er makkelijk heel veel verschillende oog looks mee maken. Ik vind het super leuk om ermee te spelen en ook om dit palette te combineren met andere paletten die ik heel mooi vind. Als voorbeeld, ik heb het Sipping Pretty palette gecombineerd met het Anastasia Beverly Hills Norvina palette en het Kylie Cosmetics Sorta Sweet palette. Het combineren hiervan was echt super mooi!

Garnier Skin Active producten

Mijn huid zag er de laatste tijd niet heel goed uit. Ik heb best wel last gehad van puistjes en ik voelde mij echt heel onzeker hierover. De producten die ik de laatste tijd gebruikte voor mijn gezicht werkte niet echt meer dus ik vond het tijd voor nieuwe producten. Ik gebruik al jaren de Garnier Micellair water en ik vind deze heel fijn, dus ik dacht laat ik eens wat meer producten gebruiken van Garnier. Ik heb een reinigingsgel, een gezichsscrub (voor 1-2 keer per week), een tonic en een nachtcréme gekocht. De producten werken echt fantastisch voor mijn huid! Mijn puistjes zijn voor een groot deel weggetrokken en mijn gezicht voelt super zacht aan. Echter, is het wel vrij sterk spul dus als je een droge huid hebt zou ik dit niet aanraden. Ik heb zelf een vettige T-zone en alleen daar gebruik ik de tonic. Al de andere producten gebruik ik over mijn hele gezicht. Ik ben echt blij met het resultaat en al deze producten zijn nieuwe favorieten!

Colourpop No Filter Foundation

Toen ik deze foundation kocht was ik behoorlijk onzeker over mijn huid (zie hierboven) en ik wilde graag deze betaalbare foundation is proberen. Ik ben echt gek op deze foundation sinds de eerste keer dat ik hem gebruikte. Het ziet er heel natuurlijk uit, is niet cakey en het zorgt dat het mijn rode plekjes en puistjes camoufleerd. Misschien heb je mijn review gelezen, waar je ook kunt zien hoe de foundation er op mijn gezicht uitziet. In ieder geval, ik vind deze foundation echt super fijn en ik zal hem voorlopig niet vervangen door een ander!

Kylie Cosmetics Coconut lipliner en Bare velvet liquid lipstick

Linker foto is van www.kyliecosmetics.com 

Nog een Kylie Cosmetics product! Ik denk dat het wel duidelijk is dat Kylie Cosmetics mijn favoriete merk is haha. Ik vind deze lip combinatie echt super mooi! De eerste keer dat ik deze combo zag, was bij Kylie zelf en ik vond het er zo mooi uitzien dat ik het zelf ging proberen. Meteen was ik verliefd op deze combinatie. Het creeërt een super mooie roze nude lip. Ik zou deze combinatie echt aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe nude lipstick + lipliner combinatie. Trouwens, je kan Bare kopen als een lip kit (dan krijg je een lipliner en liquid lipstick in dezelfde kleur) of je kan hem als losse liquid lipstick kopen. Daarnaast is Bare sinds kort ook te koop in een matte versie, mocht je dit mooier vinden.

Dat is het voor deze Maandelijkse Favorieten! Ik hoop dat je het leuk vond. Laat me weten wat je ervan vindt en wat jouw favoriete producten deze maand waren in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post