Producten die ik heb opgemaakt | Juli 2018

juli 31, 2018

Ik moet toegeven dat ik normaal gesproken niet veel legen producten heb. Vooral met mijn make-up doe ik heel lang! De laatste tijd ben ik bezig geweest met het opsparen van (bijna) lege producten die ik zal weggooien. Ga ik deze producten nogmaals kopen?


In deze blogpost zal ik het hebben over de procuten die ik de afgelopen opgemaakt heb en of ik ze nogmaals ga kopen. Ik heb 5 producten die ik aan jullie kan laten zien en ik heb er zin in om deze een voor een met jullie te bespreken!

Anastasia Beverly Hills ‘Sun Kissed’ bronzer 

Het eerste product is een speciale voor mij, omdat ik deze bronzer wel voor jaren heb gehad! Ik denk dat dit zelfs één van mijn eerste high-end make-up producten was die ik in mijn bezit had. Ik weet nog wel dat ik deze bronzer als cadeau heb gekregen van mijn ouders, omdat ik een beetje onzeker was over mijn lichte huidskleur destijds. Om mij wat minder onzeker te laten voelen, kochten zij de Anastasia Beverly Hills bronzer voor mij! Ik was, en dat ben ik nog steeds, heel blij met deze bronzer maar helaas is hij niet meer verkrijgbaar in de winkels. Vorig jaar was ik op een make-up evenement en toen vond ik toevallig deze bronzer heel goedkoop, omdat ze hem uit het assortiment hebben gehaald. Je wilt niet weten hoe blij ik hiermee was haha! Ik vond het nu wel tijd worden om deze bronzer te vervangen aangezien ik deze al zo’n 4 of 5 jaar gebruik! Ik denk dat ik al een jaar geleden de bodem/pan geraakt heb en nog heb ik vrij veel over, zelfs terwijl ik deze bronzer dagelijks gebruik! Ik heb er heel veel jaren plezier van gehad maar het is nu tijd om gedag te zeggen tegen deze bronzer. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen als de nieuwe variant van deze bronzer opraakt. Waarschijnlijk ga ik automatisch terug naar een Anastasia bronzer, aangezien zij laatst met nieuwe bronzers uitgekomen zijn.

Garnier Skinactive deep pore exfoliating scrub 

Toen ik aankwam in mijn hotelkamer in NYC afgelopen mei, kwam ik erachter dat mijn fash wash volledig was ontploft tijdens mijn reis. Super balen, maar gelukkig bewaar ik producten die kunnen lekken altijd in plastic zakjes dus het was gelukkig geen grote zooi. Alleen had ik dus geen fash wash meer.. Ik ben naar de dichtsbijzijnde drogesterij gegaan en daar heb ik mijn ogen uitgekeken. Het was voor mij de eerste keer in een CVS winkel in Amerika en ik vond het fantastisch haha! Ik ben echt jaloers op de mensen die deze winkel dagelijks kunnen bezoeken. 🙂 Het is echt bijzonder om te zien hoeveel producten zij daar hebben en die wij niet hebben in Nederland en/of Europa. Uit eindelijk heb ik een fash wash gekocht van Garnier, wat deels ook een zachte scrub is. Ik heb dit product met heel veel plezier gebruikt en ik ben eigenlijk best verdrietig dat het nu op is. Ik heb hier in Nederland rondgekeken of ik deze fash wash hier ergens kon vinden, maar helaas niet! Als ik hem hier had kunnen kopen, had ik hem zeker weten nogmaals gekocht!

Kylie Cosmetics ‘Ivory’ Concealer

Volgens mij is deze Kylie Cosmetics concealer uitgebracht in januari en meteen heb ik er eentje gekocht. Hij is ondertussen op nadat ik hem elke dag gebruikt heb. Ik vind dus dat er echt wel een goede hoeveelheid product inzit! Ik hou echt van deze concealer en toen ik erachter kwam dat hij op begon te raken, heb ik meteen een nieuwe bestelt. Ik heb de kleur ‘Ivory’ gekocht. Ik heb ook de kleur ‘Birch,’ die net een tikkeltje lichter is en nog niet op is omdat ik heb de laatste tijd niet gebruikt heb vanwege mijn kleurtje op het moment. Ik vind deze concealer echt fantastisch! Het brengt makkelijk aan, het is heel vloeibaar, het voelt licht aan en is niet volledig matte. Deze concealer is mijn favoriete concealer! Als je deze concealer nog niet geprobeerd hebt, raad ik je deze echt aan!

Clinique Moisture Surge 72-Hour Autoreplenishing Hydrator

Ik heb deze Clinique moisturizer ontdekt toen ik op zoek was naar een hydraterende créme, aangezien mijn huid een beetje trok en droog aanvoelde. Deze créme heeft mijn huid echt heel goed herstelt en ik hou van de gel structuur. Ik heb nog maar een heel klein beetje product over en ik zal deze créme dan ook tot het laatste beetje opmaken haha. Ik heb ondertussen al een vervanger gekocht voor het moment dat ik niks meer over heb in dit potje. De moisturizer is niet dik en maakt m’n huid niet vetter maar het hydrateert heel goed. Ik vind hem top!

Too Faced ‘Better than sex’ mascara

Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je misschien dat ik gek ben op de ‘Better Than Sex’ mascara van Too Faced. Het was mijn eerste Too Faced product die ik kocht en ik ben er gek op! Ik kocht hem een jaar geleden in Spanje, waar ik Sephora bezocht. De mascara is al een tijdje leeg maar ik heb het laatste beetje nog gebruikt in combinatie met mijn Benefit mascara. Deze is ondertussen ook bijna leeg dus ik heb ondertussen een nieuwe ‘Better Than Sex’ mascara bestelt. Voor als je het nog niet weet: Too Faced is nu ook bij de Douglas te verkrijgen! Deze mascara geeft mijn wimpers volume en maakt ze mooi lang. Ik vind het zelf mooi staan dus vandaar dat ik hem nogmaals gekocht heb.

Zo dat was het! De 5 producten die ik opgemaakt heb en ik vond ze allemaal heel fijn. Ik hoop dat je deze blogpost leuk vond? Laat het me weten in de reacties!

Dit is overigens mijn eerste blogpost in het Nederlands, naast mijn Engelse versie van mijn site. Wil je zien wat ik de afgelopen maanden al gereviewed heb dan raad ik je aan om even op mijn Engelse versie te kijken! Aan de rechterkant van het scherm kan je op het Engelse vlaggetje klikken.

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post