Wat staat er op mijn wensenlijstje? | Augustus 2018

augustus 7, 2018

Alweer een maand vol met geweldige nieuwe make-up en producten die al een langere tijd op mijn wensenlijstje staan. Vorige maand heb ik besproken wat er toen op mijn lijstje stond en nu ga ik dat weer doen voor de maand augustus!


Ter verduidelijking, ik zal niet al deze producten kopen. Ik maak deze lijstjes omdat ik het leuk vind en om te bespreken welke producten ik graag zou willen hebben. Het zou kunnen zijn dat ik producten koop, maar dat zal zeker in de loop van de maanden zijn want ik kan echt niet alles meteen kopen haha. Goed, laten we gaan kijken naar wat er deze maand op mijn lijstje staat:

  • Kylie Cosmetics Birthday Collection

Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je misschien dat ik een grote Kylie Cosmetics fan (en een Kardashian/Jenner fan over het algemeen) ben en ik kijk zo uit naar deze collectie! Kylie stelt mij nooit teleur met haar collecties en producten die ze over de afgelopen maanden/jaren heeft uitgebracht. Ik hou ook echt van haar collecties! Maar haar verjaarsdagscollectie zijn altijd extra speciaal. Ik weet dat Kylie hiervoor namelijk een stapje extra zal zetten en nog meer uit de kast gaat halen dan dat ze al doet. En jahoor, toen ze deze collectie liet zien was ik meteen verliefd! De verpakking is zo fantastisch! Ik vind het echt onwijs leuk dat er foto’s op de verpakkinng staan en het ziet er gewoon heel schattig en vooral feestelijk uit. De producten zien er ook fantastisch uit. Ik zou het liefst alles willen kopen maar ik ben bang dat het zo ongeveer rond de 400 dollar gaat zijn en dat is echt wel een hele hoop geld. Niet te vergeten dat je over dit bedrag ook nog eens invoerkosten en douanekosten moet betalen.. Maar ik weet in ieder geval zeker dat ik mijn best ga doen om sowieso het palette, de highlighter, een lipkit en 2 lipsticks te bemachtigen.

  • KKW Beauty Classic Collection


Kylie’s zus Kim Kardashian is ook uitgekomen met een nieuwe, super mooie collectie. Namelijk de Classic Collection. Kim is de koningin als het aankomt op natuurlijke, maar prachtige looks en ik ben gek op deze tinten dus we matchen hierin goed haha. Het palette heeft mijn hart gestolen en ik wil deze echt hebben! Ik heb hem nog niet gekocht omdat ik wist dat Kylie uitkwam met een verjaardagscollectie en dus ging dat even voor. Maar zodra ik weer voldoende geld heb, ga ik dit palette uit eindelijk sowieso kopen! Bovendien ben ik ook gek op de twee lichtste lipsticks en lippotloden. Ik zag dat hiervan al wat producten uitverkocht waren dus ik hoop echt dat er binnenkort een nieuwe voorraad is. Ik kan niet wachten tot ik deze producten aan mijn collectie toe kan voegen!
Oh en ik moet toegeven dat er nog meer KKW Beauty producten op mijn lijstje staan. Kim heeft een paar maanden geleden ook nude lipsticks uitgebracht en ook daarvan zou ik er graag een paar van willen hebben. Als ik de Classic Collection ga kopen, zou het heel goed kunnen zijn dat ik er ook een paar van die lipsticks aan toevoeg.

  • Laura Lee Los Angeles Boss Babe mini palette

Laura Lee Los Angeles is uitgekomen met 2 mini palettes genaamd ‘Party Animal’ en ‘Boss Babe’. Ik vind haar Nudie Patootie palette echt fantastisch dus ik zou graag Boss Babe toevoegen aan mijn collectie. Ik ben niet helemaal weg van de mega felle kleuren in het Party Animal palette dus die sla ik over. Ik wil wel zeggen dat ik het echt heel leuk vind dat Laura zo’n gekleurd palette gemaakt heeft, omdat ik weet dat een hoop mensen van zulke felle kleuren houden en er weinig keuze op de markt is dus dat heeft ze echt heel goed gedaan! Ik moet toegeven dat ik wel het idee heb dat Boss Babe lijkt op het palette van de Kylie x Kourtney collection die ik al bezit. Ik wacht dus met kopen van Boss Babe tot ik het palette van Kylie opgemaakt heb. Dat zal nog wel even duren, aangezien ik niet snel mijn oogschaduw paletten opmaak haha.

  • Urban Decay Aphrodisiac mini palette 

Deze foto heb ik van @swatchyswatchy waar ik deze prachtige swatches vond van het nieuwe Urban Decay mini palette ‘Aphrodisiac.’ Ik vind dit dus echt een schitterend mini palette! Eerst dacht ik dat ik dit palette niet per se nodig had, maar ik bleef er maar aan denken dus waarschijnlijk koop ik hem uit eindelijk toch wel een keertje haha. In Nederland is het palette nog niet verkrijgbaar dus ik heb gelukkig nog even de tijd om ervoor te sparen. Voor nu staat hij dus op mijn wishlist! De kleuren zien er prachtig uit en ik vind het leuk dat het een mini palette is. Het bevat genoeg kleuren om er mooie looks mee te maken. Bovendien heb ik het Urban Decay petite Heat palette, wat dezelfde grootte is en die vind ik ook erg fijn dus ik heb eigenlijk hoge verwachtingen wat betreft dit palette.

Wat staat er deze maand op jouw wishlist? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post