Blog post

Wat staat er op mijn wensenlijstje? | September 2018

september 4, 2018

Een nieuwe maand en dus natuurlijk ook een nieuw wensenlijstje voor september 2018. Ik kan het niet geloven dat het alweer september is! De zomer is zo snel voorbij gegaan, maar ik heb ook wel weer zin in de herfst met nieuwe make-up. Laten we bespreken wat er op mijn wensenlijstje staat voor deze maand.

Normaalgesproken, ben ik geen herfstpersoon maar omdat we zo’n mooie en bloedhete zomer hebben gehad, ben ik wel klaar voor wat gezelligheid en truien. Bovendien, heb ik het meeste zin in de herfst make-up! Ik ben heel benieuwd wat merken voor ons in petto hebben. Maar voordat we echt de herfst instappen, wil ik het eerst hebben over de producten op mijn wensenlijstje voor de maand september.

Fenty Beauty Gloss Bomb Diamond Milk en Diamond Bomb highlighter

De foto is van Allure

Fenty Beauty lanceert 2 nieuwe producten op 7 september, om hun 1 jarig jubileum te vieren. De highlighter trekt niet echt mijn aandacht, omdat hij er erg glitterig uitziet en daar hou ik niet van. Maar de nieuwe Gloss Bomb ziet er echt heel mooi uit! Ik heb al een highlighter van Fenty Beauty die ik niet zo prettig vind, vanwege de glitter. Echter, heb ik orginele Gloss Bomb en daar ben ik gek op! Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe lipgloss en deze staat zeker weten op mijn wensenlijstje!

Kylie Cosmetics x Jordyn Woods collectie

De foto’s zijn van hun Instagram pagina

Op dit moment zijn er nog geen eens foto’s van de producten uit en ik weet ook nog niet precies wat er allemaal in deze collectie zit, maar ik weet al wel dat ik iets wil hebben. Zoals jullie weten, ben ik een Kylie Cosmetics verzamelaar omdat ik gek ben op het merk. Maar toen Kylie en Jordyn een kleine sneak peek gaven, nadat ze een fotoshoot hadden voor de collectie, was ik meteen ethousiast! Zie de foto’s hierboven voor de kleine sneak peek, ze dragen hier namelijk producten van de collectie. Ik weet dat de collectie in ieder geval een lipgloss bevat en ik denk aan de foto te zien dat het ook een oogschaduw palette zal hebben, maar verder heb ik geen idee. Het is nog steeds een verrassing en ik kan niet wachten tot de bekendmaking. Ik ben heel benieuwd hoe de verpakking eruit gaat zien. Ik heb in ieder geval het gevoel dat deze collectie sowieso wel producten bevat die ik graag wil hebben!

Jeffree Star Cosmetics Liquid Frost

De foto is van Jeffree Star Cosmetics.

De Jeffree Star Cosmetics Liquid Frost shades zijn al te koop maar ik heb ze op dit moment nog niet gekocht, vandaar dat ze dus ook nog op mijn wensenlijstje staan. Ik twijfel nog een beetje, omdat ik niet goed kan inschatten of ze heel glitterig zijn of niet. Ik ben op dit moment dus nog aan het uitzoeken of het wat voor mij is. Maar ik moet wel al toegeven dat ik de perzikkleurige liquid forst niet uit mijn hoofd krijg dus uit eindelijk zal ik die vast kopen haha. Ik vind alle kleuren in heel erg mooi en ik vind het ook heel tof dat voor elke huidskleur er een mooie kleur bij zit.

Morphe x Jaclyn Hill kwasten

De foto is van Trendmood

De Morphe x Jaclyn Hill kwasten zijn ook al te koop op dit moment en ook deze heb ik nog niet gekocht. Ik zou het liefst alle kwasten uit de collectie willen hebben maar ik ben nog niet echt klaar om in 1x zo’n groot bedrag uit te geven aan kwasten haha. Echter, vind ik wel dat de prijs heel erg goed is voor de hoeveelheid kwasten die je krijgt en de kwaliteit van de kwasten. Bovendien, vind ik het ook wel tijd worden dat ik een aantal kwasten die ik nu heb ga vervangen. De PR verpakking vind ik echt heel erg gaaf! Net als de kwasten zelf, die er ook erg goed uit zien. De kwasten staan zeker op mijn wensenlijstje!

Dat is het voor deze maand! Heb jij wat producten op je wensenlijstje, zo ja welke? Laat het me weten in de reacties!

Hopelijk tot de volgende keer loves,

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post Next Post